lauantai 2. huhtikuuta 2011

I'm a teddybear and I look like a monkey

Tämmönen konkkaronkka kotiutui Dazzling nailsista hintaan 8,25 e. Postareita ei tarvinnu maksaa kun sovittiin treffit keskustaan. Huonolaatuiset kuvat johtuvat täysin pilvisestä päivästä..


Perhonen ja kukka kynsitatuointeja, 2,00e/ 20 kpl. Nämä eivät ole vedellä toimivia, vaan niissä on tarrapinta.

Erilaisia valmiiksi leikattuja fimoja. Hedelmiä, kukkia, pupuja ja nalleja :) Nää on muuten mun ekat fimot. Vaikka olin toki fimoja nähnyt aiemmin kuvissa ajattelin ekan kerran et onpa ne tosi pieniä ja söpöjä! Leikatut fimot oli 0,40 e 10 kpl ja 20 kpl 0,75 e. Kokonaisia ja puolikkaitakin pötköjä saa myös ostettua Dazzling nailsilta. Paksuudet ja koot vaihtelivat paljon fimoissa. Paksuimmat eivät olleet silti liian paksuja. 

Ai ai, rakastuin näihin jo nyt, mutta miten mä raaskin käyttää näitä? Varsinkin noita ihania nalleja joita tuli tilattua vain se 10 kpl..

Lajittelin ne vielä hienosti kioskilta saataviin pastillirasioihin. Yhdessä minihelmet, toisessa vesimeloonit ja mansikat, kolmannessa limet, sitruunat ja appelsiinit. Viimeisessä rasiassa asustavat iki-ihanat nallet ja pupujussit yhdessä vaalenapunaisten kukkien kanssa.

Pussillinen punaisia minihelmiä, 0,95e. Kynsi havainnollistamassa helmien kokoa. Noi on vaan niin sairaan pieniä!

 Tykkäättekö te fimoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti