maanantai 28. maaliskuuta 2011

Guardian angel ja niiskuneiti

Ostin cittarista ihan perustarpeita itselleni ja päätin käydä räpsimässä vielä teillekkin kuvat. Kyllä se ulkona kuvaaminen vaan niin erilaista on, vaikkei aurinko paistaisikaan.

Hyvän laatuisia Topz vanulappuja 2 kpl.


Bongasin jonkun uuden muotoilusuihkeen Schwarzkofilta, nimeltään guardian angel. Tuote lupaa korkeaa myös lämpösuojaa.

Maybellinen "se vihreä" kynsilakanpoistoaine. Oon todennut tän parhaimmaksi ja nyt sitten ostin taas pullon varastoon. Hintaa normaalisti about 6e, mutta tääkin on aika usein tarjouksessa. Seuraavaks aijon kokeilla Dependin sinistä.

Natural coden mattameikkivoide sävy 10 Vanilla. Lupaa virheetöntä ja luonnollista ihoa, eikä tuki ihohuokosia. Kokeilin tätä ja olin ihan tyytyväinen. Kaikkein punaisimpia finnejä tää ei peitä, mutta ei tee ihosta pakkelimaistakaan. Sävy on mulle sopiva, vähän vaaleampi kuin edellinen meikkivoiteeni Ideal finish Nivealta (vaalein säv!)joka oli hitusen liian tumma. Tunnin päästä alko tuntuu vähän kuivalta, mutta sekin tunne meni ohi, kun iho alkoi kiiltää. Meikkivoiteen päällä mulla oli vähän natural coden omaa vihree/nude puuteria. Ei mikään huippu mut menee toistaiseks, ennenkun paremman löydän. Suosittelen niille joilla on kohtuullisen hyvä iho eikä iho kiilä paljon.

XZ:n Niiskuneiti selvityssuihke lapsille. Tarvitsin jotain hoitoainetta latvoihin ja päädyin tähän jo sen ylisöpön ulkomuodon takia, lisäksi tässä on makean vadelmainen tuoksu. Ostan luultavimmin vielä myöhemmin semmosen aiemmin käyttämäni hoitoaineen, jota ei saa marketista. Tää on kuitenkin ihan passeli tämmöseks jokapäiväsen purtilon käyttöön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti