perjantai 3. kesäkuuta 2011

Simmer shimmer


Mulla oli koulun kevätjuhlassa semmonen tummansininen pitsimekko ja sitte mun piti tehä uudet kynnet sinne nopeesti vaa illalla. Ekaks aattelin perus tummansinistä, mut sitte löysinki tän. OPIn Simmer & Shimmer Burlesque- kokoelmasta. Olin ostanu tän viime syksynä ja käyttäny sitä kaks kertaa. Muistin vielä et tää kuivuu tosi nopeesti (tein näitä kymmenen jälkeen ja nukkumaan piti päästä, koska herätys puol 7) ja peittää hyvin. Mut mitä mä huomasinkaa? Lakka oli liisteröityny mukavan paksuksi, ennen se oli ihanan ohutta ja hyvin levittyvää.


En tiiä kuinka paljon näistä kuvista saa selvää, mutku avasin pullon, tossa pullon suussa ja siveltimessä oli tommosta kökkölakkaa. Ei ollu kiva ei. Kyl tota silti pystyy käyttää ja levityski suju ihan ok, mut huomaa et toi on selvästi paksuuntunu. Harmi jos toi nyt tota vauhtii liisteröityy, koko iso pullo menee iha hukkaan ;(  


Mut tässä ne kynnet nyt sitte kuitenki ois.

 
Tässä on turkooseja, punasia ja kultasia hippuja. Kaukaa näyttää siniharmaalta. Kynsillä kaksi kerrosta lakkaa. Aluslakkana OPIn Nail Envy dry&brittle ja päällyslakkana Orlyn sec'n dry.


Onko muille käyny samalla tavalla tän lakan kaa?

4 kommenttia:

  1. nii o. no hö jos ne ei myy niit enää :< mut tota en oikee tiiä ku se on aika määrä niit lakkoi et en välttist haluis iha nii montaa.. emt. mut kui mont pitäis ottaa et ne menis kahtee semmosee?

    VastaaPoista
  2. Yheksä molemmil sit jos kahtee haluu mahtumaa. (:: mut äh mua ärsyttää se iha sairaasti ku olisin halunnu opin lakkoi. :o

    VastaaPoista
  3. niimpä no kai me sit otetaa se 13 ja 14 ku vähentämäänkää ei ois kiva ruveta

    VastaaPoista