sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Oriflame


 Heippa taas vähään aikaan. Olin leirillä viime sunnuntaista torstaihin ja perjantaina lähdin mökille yöksi juhannusta viettämään, joten postaus viivästyi hieman:S

Tilattiin äitin kanssa kosmetiikka Oriflamelta ku saatiin kaikista vanhoista tuotteista 50 % alennusta äitin siskon kautta.  Tommoset tuotteet löysi kodin multa. Pari tuotetta jäi pois etten saanukkaa niitä jostain syystä, yks huulikiilto, puna, ripsari, kynsilakka ja jotain..


Okei alotetaan näistä. Puhdistusgeeli ja kasvorasva ongelmarasvaiselle iholle. Lupaa pitää epäpuhtaudet loitolla. Nää menee siks aikaa varastoon että saan käytettyy nykyiset loppuun.
Molemmat normaalisti alle kympin.


Sitten, greipin tuoksuinen jalkarasva ja jalkadeo :) Toi kuulosti niin kivalta että oli pakko tilata. Ja tuo käy siis ihan vaikka vartalotuoksuksi myös. Nämäkin molemmat normaalisti alle kympin.


Tea tree & Rosemary puhdistusgeeli ja kasvovesi samassa. Lupaa pitää epäpuhtaudet loitolla. Saman sarjan kaksipuolinen peitepuikko. Vihreä peittää punaisuutta, beigellä saa luonnollisen tuloksen. Tossa pitäis olla myös jotain finnejä kuivattavia ainesosia. Sulautu hyvin mun ihon väriin. Puhdistusgeeli oli alle kympin ja peitepuikko about 5 e normaalisti.


Puuterihelmet. Nää on kivat, koska ei tarvii pelätä et tuleeks liikaa väriä ja näitä saa lisättyy huolettomasti. Toimii siis samalla tavoin kun aurinkopuuteri. Mä otin ton missä on noita punasiakin kuulia ja äiti sen missä oli joukossa kultaisia. Elikkä tossa mun on kahta eri ruskeeta ja punasta. Nä on normaalisti vähän hintavammat, kolmenkympin päälle mut nyt saatiin 15 e/kpl.



Very me- huulikiilto. En oo kokeillu viellä, koska en oo varma jääkö tää mulle. Pitäis tuoksuu joltain hedelmäiseltä. Toivottavasti toi keltainen sävy ei näy hirveesti huulilla. Normisti about 3e.
Pehmeä rajauskynä, jota ei tarvitse teroittaa. Sitä käännetään tosta ja sitte sitä tulee niinku lisää sieltä(hyvä selitys, I know : D) Sävy on musta ja tää käy myös sisärajaukseen pehmeydensä ansiosta. Normisti maksaa jotain 6-8 e.

Kaks kynsilakkaa. Sävyt burgundy ja cloverhaze. Levittyvyys ainakin tossa vaaleessa ihan ok mitä kokeilin. Peitti kahdella just ja just. Kuivu ihan ok myös. 


Sivellin aika kehno, tai siis korkki, vaikee pitää kädessä. Sivellin oli aika pieni. Tavaraa näissä pulloissa 8ml. Hinta normaalisti jotain 5 euron paikkeilla. Tota tummempaa en vielä ehtiny testaamaan.

Siinäpä ne. Noi hinnat on tommosia suurinpiirtein- hintoja, ku en jaksanu alkaa ettimään niitä enää. Äitille tuli luomiväriduo, sama rajauskynä ja noi puuterihelmet. 8 Tuotetta vähemmän, hups :D No tää tilaus olis ollu yli 130 e jos oltais saatu kaikki mitä tilattiin :) Tilaan kyllä viel ehkä joskus niitä mitä en nyt saanu...

1 kommentti: