perjantai 3. kesäkuuta 2011

Ocean lagoon


Huh. En oo ehtiny postaamaan pariin viikkoon, on ollu vaa nii kiirettä; harkkoja ja juhlia yms. Tänään koulussa oli kevätjuhla- ja kirkko. Huomenna saadaan torkat :) Ja sitten ehinki postailemaan paljon enemmän, lupaan sen! Ihana ilma tänää muute, niin kesästä. Ja onhan nytte jo kesäkuuki.



Oon huomannu et mulla ei tuu tarpeeks postauksia, jos kirjotan pelkistä kynsistä, koska teen uudet kynnet vaan maximissaan kolmesti viikossa, en todellakaan  joka päivä.  Nyt on tosin  menny yli viikkoki samoilla kynsillä. Joten, ajattelin nytte alkaa postaamaan sitte iha muustaki, vaatteista ym. Ja sitte ku ei oo sitä yhtä aihetta ni keksii paremmin postattavaaki. 

Kävin ööö, en muista mikä päivä, mut kuitenki täl viikolla skanssissa. Mukaan lähti H&M: stä bikinin yläosat. En oo mikää leopardiprintin ystävä, mutta kun noi on mustavalkoset ja tommoset ihan kivat ni sitte ne menee. Ja sopii mun edellisten bikineitten kaa yhteen. Niissä ei silleen ollu mitää vikaa, olin vaa kyllästyny toho yksvärisee pinkkii, ni piti jotain vaihteluu hankkii. Noissa ei oo olkaimii, mut pysyy kyllä hyvin yllä silti. Paksujen narujenkaa sidotaan kiinni.  Noi oli vissii 12 tai 13 e. Pinkit bikinit stadiumista n. 10 e/kpl.



H&M:stä tarttu mukaa myös neljä vartalotuoksua. Hintaa 4e. Ihanan hajusii, paitsi tosta coconut limestä en oikee tykänny. Liikaa haisi kookokselle, sen laitoin syrjään oottamaan vaikka arvontaa tai kaverettein synttäriä. Lempparituoksu varmaa ocean lagoon  ja sitte pink guava. On toi exotic fruitski tosi raikas ja ihana.


Vilasta peaces tuubitoppi, about 12 e. Toi on aika pitkä, mut ei se mitää. Tykkäsin noista rypytyksistä, joita kaikissa tuubitopeissa ei oo. Kaupan päälle sain viel Coca Cola lightinki miniversiona ;)



Illemalla uudet kynnet ku en nyt ehi postaa niitä, pitää lähtee semmosii pippaloihi. Ihanaa aurinkoista perjantaita!

2 kommenttia:

  1. ooo mäki haluun ostaa noit tuoksui. (::: Ja jee nyt ollaan samiksii ku mul on toi toppi puna-valkosena. (:::

    VastaaPoista