lauantai 5. maaliskuuta 2011

Huulirasvani

Postaus kaikista huulirasvoistani ;)Tää tykkää hulirasvoista ja haluu lisää niitä! :)
2x Blistex tehokosteuttava huulirasva. Tätä käytän yleensä illalla ennen nukkumaan menoa. Mukavan tuoksuinen ja pehmeä.

 Blistex protect plus. Tää on hyvä! Auttaa joka säässä, ja suojaa huulia hyvin etenkin pakkasella. Ehkä vähän hunajainen tuoksu. Tämä ei tee huulista punaisen näköisiä. Pakkaus kultainen.

Blistex conditioning lip balm. Tuoksuu vahvasti vahalle. Keltaista ainetta. Tönkömpää kuin ylemmät Blistexit.


2x mirame lip balm. Tätä vaan sattuu olemaan kaksi pötköä. Näitä en oo käyttäny pitkään aikaan; tuoksuu liian vahvasti mintulta. Miramet ovat jämäkämpiä huulille eivätkä levity niin hyvin kuin blistexit.


Miramen Berry Smoothie. Tämän sain kaupan päälle kun ostin huulirasvoja. Ihanan marjaisa tuoksu, mutta kova koostumus. Vaaleanpunaista mössöä, ei värjää huulia huomattavasti.

Labello lipcare rose. Ihanan vaaleanpunainen, tuoksu miellyttävä, ruusuinen? Ei juurikaan värjää huulia.



Hydracolor by DEBORAH. Laivalta ostettu kauan sitten. En edes tajua miksi valitsin noin kaamean värisen yksilön. Tuoksu miellyttävä. "Protects and color lips". Tälle olisi varmaankin käyttöä jos väri olisi toinen.



 Joululahjaksi saatu colan tuoksuinen rasva. Tummentaa huulia hitusen.  
anteeks puikon sottaisuus..

MEDI SOFT huulivoide. Hajusteeton ja väriaineeton. Rasva tavallisinta mitä käytetään muualla vartalolla, ei vahamaista. Imeytyy nopeammin, mistä en tykkää, huulirasvan pitää tuntua kauan jälkeenpäin huulilla!


Satsuma shimmer lip balm by The Body Shop. Nimi kertoo paljon; oranssia mössöä hienojakoisella shimmerillä, tuoksuu raikkaalta sitrushedelmältä, muka satsumalta. Tekee huulista oranssit, mistä itse en niin tykkää, tosi pehmeä.

KIWI huulirasva by Beute des Levres, ostettu seppälästä. Sisällöstä ei ole kuvaa, koska en saanut sitä auki ;S Tuoksuu ällöltä, jämäkkää vihreää massaa. Miinus purkista, sitä ei saa helposti auki!

Siinäpä ne kaikki 13 huulirasvaa. Mulla on huulirasvoja  käytössä olevissa takkien taskuissa, yöpöydän laatikossa, vessassa, kirjoituspydällä, eteisessä, laukussa...

1 kommentti: