maanantai 26. syyskuuta 2011

kaikkea pientä kivaa..

Noni , nyt ois vuorossa kosmetiikkaostokset :)

Lumenen luomiväriduot sävyissä 20 Sammaleen tuoksu ja 11 Talven lumo. Ne myy näitä pois nyt, kun pakkauksia uudistetaan, hintaa oli siks vaa 6,90 (normaalisti n. 16 e). Lumenen luomivärien laadusta ja pigmentistä oon tykänny paljon :)

Herbiinalle oli tullu uus kuivashampoo, joten tietty pääsi testiin :) Ainetta 200 ml, hinta ehkä 5 euron paikkeilla, ei jaksa muistaa.

Ruusuvesi kasvoille myöskin Herbinalta. Tuoksuu vähän hassulle, en oikeen tiiä tykkäänkö vai enkö. Muuten kelpo kamaa.

L´orealin valokynä touche magique. Hinta Cittarissa 15 e.

Garnier Pure Active 2in1 Tinted spot roll-on. Elikkä peitevoide, joka lupaa kuivattaa finnejä. Sävyjä on vaan yksi(?) Aika vaalea, siks ei tosi tummaihosille. Mulle oli suht hyvä väri, ehkä aavistuksen liian keltainen. Tykkään koostumuksesta, joka on ohutta, mut peittävää.  Hinta oisko ollu 10 euron paikkeilla.

Kickistä ostin kynsilakanpoistoaineen. Dependin vihreä(isompi pullo n. 8e), tulee ekaa kertaa testiin mulle. Kovasti oon kuullu kehuja tästä:) En oo vielä kokeillu mutta, ainakin tää haisee vähän paremmalle ku normi poistari.

Nää on alelaarista  2e/kpl. Pakko oli ostaa ku noin kivat sävyt osu silmään, 247, 245 ja 251.

Nro 247 kynsillä. Ihana metallilakka joka peittää täydellisesti jo yhellä kerroksella. Aijon hamstrata näitä Dependin metallilakkoja, koska ne on niin peittävia, halpoja ja toimii kuulemma myös leimailussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti