lauantai 30. heinäkuuta 2011

Kynnet ja mökkeily

Pahoittelen etten oo postannu pitkäään aikaan. Oon sairastellu yli viikon ja yskä vaivaa vieläkin, joten kuume vei kaikki voimat, enkä edes jaksanut ajatella blogia. Sitten oon ollu parilla mökillä, eikä siellä pystyny/ehtiny postaamaan. Mutta  parempi myöhään, kun ei milloinkaan, eikö?

Kynsillä Color clubin Revealed. On ollut kynsillä jo melkeen kaks viikkoa ilman päällyslakkaa(!) ja ihan pikkusen vaa kärjistä kulunu, uskomattoman kestävä lakka! Kuivuu suht nopeasti, mutta pitää muistaa laittaa ohuita kerroksia.

Varpaankynsiin testailin uutta Ingocnitoa (en oo varma kirjotinko oikein) ja White on whitea. Vaaleenpunaset kukkaset MO:n Pastel Pinkillä ja strassit keskustoiksi.

Seuraavaks muutama kuva mökiltä, jolta palasin eilen.

Käytiin uimassa, vesi tuntu aika lämpimältä, oikeesti se oli 26 asteista. Kuvassa ei oo mitään melojaa tai venettä, vaan mun pikkuveli uimapatjalla, melkeen keskellä järveä! (Päätti lähteä vissiin jollekkin seikkailulle, josta äiti ei niin innostunut. : D)
Pikkunen Nasuki kävi vähän kahlaamasssa. Ei kyl vissiin oikeen innostunut tosta uimisesta, sehän on märkää! Ja liukastu tosta laiturin reunalta veteen, mutta pääsi kuitenkin ite ylös. Höpsö Nasu, ku käveli nii reunalla, ei se ihan ymmärtäny et siitä voi pudotakki : D

Syötiin Pappan savustamaa lohta, ai ku se on vaan nii hyvää :) Ja tietenkin niitten omia perunoita.
Käytiin myös morjestamassa lehmiä viereisellä pellolla. Nasuki tais tajuta, et se on vähän pienempi ku noi lehmät :)

Nasu istuu pyörän takatellarilla tyytyväisenä :)

Loppuun( ns.) taidekuva musta ja nasusta laiturilla.

2 kommenttia:

  1. AW TOI NASU <33333333 Nii ihana, ja sit iha lelukoiran näköne :)<3

    Ihanat kynnet tidididi, ja kivan kestävä lakka, jos viel ilman päällyslakkaa :O Nätit ja yksinkertaiset (Y)

    VastaaPoista