torstai 14. heinäkuuta 2011

4+4

 Tilattiin Lotan kaa nailsuppliesistä ihan vaan pikkusen lakkoja. ....okei niitä oli 27 :D Mut mulle oli vaa 8! Alunperin piti olla yheksän mut sitte yks Orlyn lakka oli loppu. Lotta tilas 14 ja Lotan kaveri Katsku 4.

 Alotetaan China Glazeistä.

White on white on ihan normi peittävä valkonen. Mun vanha Isadoran oli nii paksua ja huonoo et oli tarvetta ihan normi valkoselle.

Papaya Punch on porkkananoranssi creme.

Cha cha cha on vihreä kultaisella shimmerillä, aivan ihastuttava!

Ahoy kimaltaa kauniisti mehukkaan pinkin sävyssä, kuvasssa kimallusta ei juurikaan näy. Tätä ehdin jo testaamaan kynsille; levittyy ihanasti ja kuivuu nopeesti. Ainoa pinkki lakka koko tilauksessa! Hassua.


Color clubit

Incogniton ostin lähnnä ranskislakaksi, mutta se käy myös koko kynnelle peittävyytensä ansiosta.

Revealed on nätti korallinen vaaleenpunanen violetilla shimmerillä. Tosi vaalea, mutta pitäis olla peittävä.

Uptown girl on erikoisen värinen liila creme lakka. Tosi nätti sävy, tulee mieleen mustikat ja The Body shopin mustikkarasva.

Viimeisenä I get my man-darin. Sävy on jotain keltaisen ja oranssin väliltä. Lakan tekee erikoisemmaksi sen sitruunainen tuoksu ja shimmer.


Siinäpä ne :) Huomenna kuvia Ahoysta kynsillä ja muutama vaateostos.

5 kommenttia:

  1. En yhtää ihmettele et ehtisit jo kokeilla tota china glazen pinkkiä ::D Muttaa ihanii tuun lakkailee taas joku päivä teil (;;

    VastaaPoista
  2. Mä kyllä hiukan kadun etten ostanu sitä ahoytä, se on i-h-a-n-a! Vaik pinkkiä mun kynsillä ei olla ikinä nähty eikä varmaan lähitulevaisuudessa tulla näkemäänkään, nii kyl se oli irl tosi upee - ihan vaan pullossakin. Ja voi uptown girl on kans kiva, mä tykkään tommosist murretuist ja vähän likasist sävyistä. (::

    VastaaPoista
  3. Ostit sitte kaks melkee samavärist lakkaa kysymysmerkki ? :D Fiksu (Y) Mutjoo, harmi et se yks lakka jäi liikenteesee eiku. Ja sait silti enemmä ku mä >:D


    Hyvää kesää, btw, mut Konstal huonoo ^w^
    (<3: katsku)

    VastaaPoista
  4. Eine oikeesti oo samanlaisii, pullos näyttää vaa. Toi color club on melkee neon ja papaya punch paljon tummempi ja ei nii kirkas. Ja sit tossa color clubis on shimmeriä :) Jaa sullekki hyvää kesää :)

    VastaaPoista